VENIN in het nieuws

Leuk dat we op de site van RTL terecht kwamen. Voor de zekerheid: Alvorens dit bericht werd gepubliceerd werden wij NIET geraadpleegd. We zijn er desondanks toch blij mee.

Aanbieder vinden

De infrarood foto is gemaakt. Je weet nu waar je aan de slag moet gaan, maar dan ben er je er nog niet. Er zijn namelijk talloze isolatiebedrijven en jij wil een goede aan de haak slaan.

Kijk vooral naar of de bedrijven goed gecertificeerd zijn, adviseert Milieu Centraal. Daarnaast is het ook belangrijk dat je naar de garantie kijkt en of een bedrijf lid is van de brancheorganisatie VENIN. Daarnaast geldt natuurlijk ook een oude wijsheid: als je iemand kent die een mannetje kent, is het altijd goed om navraag te doen bij je vrienden of familie.

Let wel goed op, want er zijn maar twee certificeringsbureaus die erkend worden door VENIN, namelijk Insula certificatie en SKG-IKOB certificatie. Op de website van VENIN kan je deze bedrijven vinden. Ook de website wij-isoleren.nl (gemaakt door Milieu Centraal en de brancheorganisatie) kan hierbij helpen.

(Bron RTL)

Scroll to Top